Повірте, це – дуже смачно!
Якщо ви їсте шоколад з вином, чому б не приготувати з нього смачний напій?
Поєднання вина і шоколаду придумали вже давно. Кожен з цих продуктів робить позитивний вплив на організм.
Шоколад є потужним джерелом антиоксидантів, знижує кров’яний тиск і зменшує ризик серцево-судинних захворювань.
Вино багате антиоксидантами, зміцнює кровоносні судини, очищає кров і запобігає утворенню тромбів.
Тепер уявіть, яку користь ви могли б отримати, поєднуючи гарячий шоколад з червоним вином. Це – ідеальний напій для холодної пори року.
Ось як його приготувати.
У каструлі з товстим дном змішайте 1.5 склянки молока з ¾ склянки гіркого шоколаду і поставте на середній вогонь, постійно помішуючи. Шоколад повинен повністю розтанути в молоці.
Потім вилийте склянку червоного вина прямо в каструлю і проваріть ще пару хвилин, помішуючи до однорідності.
Вилийте глінтвейн в красиву чашку і посипте зверху зефіркамі, какао або кокосовою стружкою.