Крила обсмажуються в карамелі і набувають приголомшливу рум’яної скоринки. А часник, пиво і соєвий соус надають їм прекрасний смак і аромат.
Для приготування нам знадобиться:
- Рослинна олія – 2 ст. ложки
- Цукор – 4 ст. ложки
- Курячі крильця – 4-6 штук
- Часник – 1 головка
- Соєвий соус – 70 мл
- Пиво – ¹/₂ літра
Приготування:
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Налийте в неї рослинне масло і насипте туди ж цукор.
Розтопіть цукор до стану дуже рідкої карамелі. Постійно помішуйте масу.
Покладіть в сковороду курячі крила.
Перемішайте крила так, щоб вони все вкрилися карамеллю. Вони повинні стати золотистого кольору.
Обсмажуйте курку 3-5 хвилин. Потім додайте дрібно нарізаний часник.
Накрийте кришкою і продовжуйте готувати на повільному вогні, періодично перевертаючи крила.
Через 20-30 хвилин залийте їх пивом. Перемішайте і тушкуйте ще 10-15 хвилин, не накриваючи сковороду.
Додайте соєвий соус, перемішайте і дочекайтеся, коли пиво википить майже повністю.